tisdag 2 november 2010

Vilopaus & napparbete

Ja här händer inte så mycket för tillfället. Jack har haft en vilopaus från utställningar men strax är det 2 nya igen som blir dom sista för detta året. 13/11 Svenljunga och 27/11 Falköping. Men vilopaus från livet existerar inte, tvärtom, fullt ös, medvetslös som det brukar heta. Full fart dagarna igenom, mest på Jack för Nova hon är en lugn dam som inte springer omkring i onödan när hon kan ligga och gosa i värmen :-)

Det har inte blivit så mycket fotograferat på sista tiden men vi har varit hos min dotter för jag har blivit mormor för första gången till en liten tjej. jack hittar ju det mesta och hittade givetvis några nappar som hamnat under sängen och dom hade han och Nova skoj med, tänk så slitstark en napp kan vara när inte ens monstervovvarna biter sönder gummit. Här kommer lite bilder på det.


Denna bilden blev tyvärr lite suddig men hon vaktar nappen så inte Jack tar alla själv, kolla in ögonen, full koll på läget :-)
Denna tog min dotter med sin mobil så den blev lite suddig men Nova är så söt att jag var tvungen att visa upp den :-)

2 kommentarer:

  1. Såå söta de e ♥....

    /Kram

    SvaraRadera
  2. Åååå. tänk vad det är gott med nappar. Lilla Nova ser ut att njuta, det kommer att bli många nappar att leka med nu. Anita

    SvaraRadera